Search
Close this search box.

Algemeen

Tuincentrum Drint streeft naar de beste kwaliteit en service en biedt uw graag ondersteuning in het beantwoorden van uw vragen en het geven van advies. Schroom dus niet voor het vragen van één van onze medewerkers wanneer u een bezoek brengt aan ons tuincentrum. Voor en/of na u bezoek hebt u tevens de gelegenheid even lekker te ontspannen in onze koffiehoek. Voor de kinderen hebben we een speciale kinderhoek.

Bloemenabonnement

U kunt ook bij Drint terecht voor een bloemenabonnement. Volgens gemaakte afspraak krijgt u van ons een seizoensgebonden boeket of bloemstuk bezorgd, indien u wilt met bijpassende vaas. Zo heeft u altijd verse bloemen op uw balie of tafel staan.

Garantie

Voor snijbloemen geld een garantie van 7 dagen, mits deze op juiste wijze zijn behandeld. Bij aankoop de bloemen schuin afsnijden en op voldoende water zetten.

Ruilen

U kunt uw aangekochte product ruilen tot 14 dagen na aankoop voor een ander of een tegoedbon. Het reeds aangekochte product dient te worden omgeruild met aankoopbewijs/kassabon, in orginele verpakking.

Bezorgen

Het is mogelijk om uw aangekochte producten te laten bezorgen. De kosten zijn afhankelijk van de afstand.

Wij accepteren de volgende cadeaubonnen:

Flowercard van Euroflorist
Drint cadeaubon Grootegast
Drint cadeaubon Grijpskerk
Nationale bloemenbon van Fleurop
VVV cadeaukaart en -bon
OG geschenkpas (Ondernemend Grootegast)