Zoek
Sluit dit zoekvak.

Retouren

U heeft bij ons 14 dagen de tijd om uw bestelling retour te sturen zonder opgaaf van reden. Wel zo fijn en hier doen we niet moeilijk over. We vragen u om ons per e-mail door te geven als u iets retour wilt sturen en vragen dan de volgende informatie:

Uiteraard horen we graag waarom het artikel niet beviel zodat we onze shop steeds kunnen verbeteren. Geen reden? geen probleem!

Via Myparcel kunt u ook een retour aanmelden en een label downloaden.

Het recht op retouren geldt niet voor op maat gemaakte artikelen welke we speciaal voor u besteld/samengesteld/geconfigureerd hebben. Twijfelt u over een product of het retour gestuurd mag worden? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail.

Na het retour ontvangen van uw bestelling zorgen wij dat het bedrag zo snel mogelijk wordt overgemaakt.

Omruilen

Voor omruilen geldt hetzelfde als retouren. Laat ons via e-mail weten welk artikel u wilt omruilen.

Garantie

U kunt bij ons een garantie verwachten zoals in de winkel. Dit betekent dat wanneer het artikel onverwacht niet meer werkt of gebreken vertoont we samen met u op zoek gaan naar een oplossing. Vaak betekent dit dat u snel een artikel ontvangt zonder gebreken. Bij bepaalde artikelen kan het ook voorkomen dat we er voor kiezen om het te repareren of terugsturen naar de fabrikant.