0594 612476 | info@drint.nl
Openingstijden:

Dagelijks
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

 

 

 

09:00 - 18:00

09:00 - 21:00
08:30 - 17:30

gesloten

 

 

 

 

 

Tuinmeubelen Zuidhorn

Bent u op zoek naar stijlvolle tuinmeubelen in Zuidhorn? Neem eens een kijkje bij Tuincentrum Drint. Onze tuinmeubelen zijn trendy, van topkwaliteit en verkrijgbaar voor een aantrekkelijk prijs. U kunt bij Tuincentrum Drint rustig winkelen terwijl uw kinderen zich vermaken in de speelhoek. U bent vrij om onze producten te testen en onze medewerkers aan te halen als u vragen heeft. Wilt u even pauzeren? Neem plaats in onze koffiehoek om even te relaxen met een kop koffie of thee.

Koop je trendy tuinmeubelen in Zuidhorn

Bij Tuincentrum Drint in Zuidhorn vindt u Tuinmeubelen in allerlei modellen, materialen, stijlen en kleuren. Er zitten altijd tuinmeubelen tussen die passen bij uw smaak en stijl. Zo kunt u uw tuin helemaal afmaken en creëren tot een heerlijke plek om in de zomer van te genieten.

Niet alleen uw smaak en de stijl van uw tuin zijn bepalend voor de keuze van tuinmeubelen. Het is ook belangrijk om na te denken over welk type materiaal bij u past. Het ene materiaal heeft meer onderhoud nodig dan de andere, en u kunt niet alle tuinmeubelen buiten laten staan in de winter. Onze medewerkers kunnen u informeren over de mogelijkheden, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Kwaliteit en scherpe prijzen bij Drint Tuinmeubelen Zuidhorn

Tuincentrum Drint in Zuidhorn verkoopt loungesets, tuinstoelen, tuintafels, tuinsets en tuinbanken van topkwaliteit. Tuincentrum Drint biedt een breed assortiment aan tuinmeubelen van diverse bekende merken, zoals Hartman, Royal Garden, Garden Impressions. Wij verkopen naast meubelen ook trendy en comfortabele tuinkussens. U kunt alle meubelen en kussens bekijken en proberen in onze winkel.

tuinmeubelen bestellen

Bloemen en boeketten Bestellen