0594 612476 | info@drint.nl
Openingstijden:

Dagelijks
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

 

 

 

09:00 - 18:00

09:00 - 21:00
08:30 - 17:30

gesloten

 

 

 

 

 

Tuinmeubelen Tolbert

Bent u op zoek naar tuinmeubelen in Tolbert om uw tuin zomer klaar mee te maken? Kom eens langs bij Tuincentrum Drint. Wij bieden een breed assortiment aan tuinmeubelen van topkwaliteit voor een scherpe prijs. In ons tuincentrum kunt u ontspannen winkelen en producten testen, terwijl uw kinderen zich vermaken in de speelhoek. Als u even wilt pauzeren kunt u plaats nemen in onze koffiehoek.

Wij adviseren u graag bij Drint Tuinmeubelen Tolbert

Een tuin is een plek om heerlijk te ontspannen in de zomer of om lekker te eten met vrienden en familie. Een tuin is eigenlijk een soort van tweede woonkamer en deze moet dan ook een prettige sfeer en uitstraling hebben. Dit creëert u niet alleen met bloemen en planten, maar ook met tuinmeubelen.  

Tuincentrum Drint in Tolbert biedt een breed assortiment aan tuinmeubelen in allerlei modellen, materialen, stijlen en kleuren. Met zoveel keuze is het fijn dat een specialist met u meedenkt. Want de juiste keuze is niet alleen afhankelijk van uw smaak, maar ook van het materiaal van de tuinmeubelen. Ieder materiaal heeft specifieke kenmerken en een bepaalde behoefte aan onderhoud. Onze medewerkers kunnen u hierover informeren.

Een breed assortiment aan tuinmeubelen in Tolbert

U kunt bij Tuincentrum Drint in Tolbert terecht voor loungesets, tuinstoelen, tuintafels, tuinsets en tuinbanken. Daarnaast verkopen we verschillende tuinkussens die uw tuin helemaal afmaken. Alle producten kunt u rustig bekijken en uitproberen in onze winkel. U kunt op ieder moment een medewerker aanhalen als u vragen heeft. Wij leveren altijd topkwaliteit en verkopen tuinmeubelen van diverse bekende merken, zoals Hartman, Royal Garden, Garden Impressions.

tuinmeubelen bestellen

Bloemen en boeketten Bestellen