0594 612476 | info@drint.nl
Openingstijden:

Dagelijks
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

 

 

 

09:00 - 18:00

09:00 - 21:00
08:30 - 17:30

gesloten

 

 

 

 

 

Tuinmeubelen Surhuisterveen

Voor tuinmeubelen in Surhuisterveen gaat u naar Tuincentrum Drint. Wij bieden een breed assortiment aan tuinmeubelen, zorgvuldig uitgezocht op kwaliteit en prijs. U kunt bij Tuincentrum Drint rustig winkelen terwijl uw kinderen zich vermaken in de speelhoek. Als u zelf even wilt pauzeren dan kan dat in onze koffiehoek.

Laat u inspireren bij Drint Tuinmeubelen Surhuisterveen

Tuincentrum Drint in Surhuisterveen verkoopt tuinmeubelen in verschillende stijlen, modellen, kleuren en materialen. Over alle elementen kunnen onze medewerkers u adviseren. Wij weten wat de huidige trends zijn en welke kleuren en stijlen mooi te combineren zijn. Daarnaast kunnen we u informeren over het materiaal van de tuinmeubelen. Het ene materiaal heeft voorbeeld meer onderhoud nodig dan het ander. Het is belangrijk dat u op de hoogte bent van alle kenmerken voordat u een tuinmeubel aanschaft.

Waar u ook naar op zoek bent, wij helpen u graag bij het creëren van een sfeervolle tuin. Een plek om te relaxen, om te barbecueën of om bijvoorbeeld lekker te spelen met uw kinderen!

De grootste collectie tuinmeubelen in Surhuisterveen

De collectie van Tuincentrum Drint in Surhuisterveen bestaat uit loungesets, tuinstoelen, tuintafels, tuinsets en tuinbanken. In onze showroom kunt u alles rustig bekijken en uitproberen. Alleen dan weet u of het meubel echt lekker zit of ligt. Het is ook prettig om de tuinkussens uit te kunnen proberen, aangezien deze medebepalend zijn voor het comfort.

Zowel onze tuinmeubelen als tuinkussen zijn van topkwaliteit. Wij verkopen diverse bekende merken, zoals Hartman, Royal Garden, Garden Impressions. Van onze tuinmeubelen kunt u jarenlang genieten!

 

tuinmeubelen bestellen

Bloemen en boeketten Bestellen