0594 612476 | info@drint.nl
Openingstijden:

Dagelijks
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

 

 

 

09:00 - 18:00

09:00 - 21:00
08:30 - 17:30

gesloten

 

 

 

 

 

Tuinmeubelen Marum

Voor trendy tuinmeubelen in Marum gaat u naar Tuincentrum Drint. Ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en prijs. In ons tuincentrum kunt u ontspannen winkelen en de producten testen, terwijl uw kinderen zich vermaken in de speelhoek. U kunt op ieder moment een medewerker aanhalen die u kan informeren over de producten. Wilt u even pauzeren? Dan kunt u terecht in onze koffiehoek.

Kwaliteit en service bij Drint Tuinmeubelen Marum

Bij Tuincentrum Drint in Marum vindt u tuinmeubelen in allerlei modellen, materialen, stijlen en kleuren. Alles om van uw tuin een ontspannen plek te maken waar u heerlijk kunt relaxen of gezellig kunt eten met vrienden en familie.

Binnen ons brede assortiment vindt u altijd tuinmeubelen die passen bij uw smaak en stijl. Onze medewerkers kunnen u informeren over de laatste tuintrends, over verschillende stijlen en materialen. Het ene materiaal heeft meer onderhoud nodig dan het andere, dus het is belangrijk om hier ook over na te denken.

Tuincentrum Drint, voor trendy tuinmeubelen in Marum

Tuincentrum Drint in Marum biedt een brede collectie van loungesets, tuinstoelen, tuintafels, tuinsets en tuinbanken. Alle producten kunt u rustig bekijken en uitproberen in onze winkel. Wij leveren altijd topkwaliteit en verkopen tuinmeubelen van diverse bekende merken, zoals Hartman, Royal Garden, Garden Impressions. Wij verkopen naast meubelen ook trendy comfortabele tuinkussens.

Waar u ook naar op zoek bent, wij helpen u bij Tuincentrum Drint graag bij het creëren van een sfeervolle tuin, een plek om lekker te relaxen of te spelen met uw kinderen!

tuinmeubelen bestellen

Bloemen en boeketten Bestellen