0594 612476 | info@drint.nl
Openingstijden:

Dagelijks
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

 

 

 

09:00 - 18:00

09:00 - 21:00
08:30 - 17:30

gesloten

 

 

 

 

 

Tuinmeubelen Leek

Bent u op zoek naar trendy tuinmeubelen in Leek? Kom eens langs bij Tuincentrum Drint. Wij bieden een breed assortiment aan tuinmeubelen, zorgvuldig uitgezocht op kwaliteit en prijs. U kunt rustig winkelen in ons tuincentrum en u bent vrij om onze producten te testen. Bent u met kinderen? Zij vermaken zich prima in onze speelhoek. Wilt u even pauzeren? Neem plaats in onze koffiehoek om even te relaxen met een kop koffie of thee.

Ruime keuze en goed service bij Drint Tuinmeubelen Leek

Met 80 jaar ervaren is Drint dé tuinmeubelenspecialist in het Noorden! Binnen ons assortiment kunt u rekenen op kwaliteit en vindt u Tuinmeubelen in allerlei modellen, materialen, stijlen en kleuren. Met deze brede keuze aan tuinmeubelen vindt u altijd iets dat past bij uw tuin. Met behulp van Tuincentrum Drint in Leek tovert u uw tuin om tot een heerlijke plek om in de zomer te genieten.

Bij de aanschaf van tuinmeubelen zijn uw smaak en de stijl van uw tuin bepalend. Daarnaast is het belangrijk om na te denken over welk type materiaal bij u past. Het ene materiaal heeft meer onderhoud nodig dan de andere, en u kunt niet alle tuinmeubelen buiten laten staan in de winter. Onze medewerkers kunnen u informeren over de mogelijkheden zodat u de juiste keuze kunt maken.

Het grootse assortiment aan tuinmeubelen in Leek

De collectie van Tuincentrum Drint in Leek bestaat uit loungesets, tuinstoelen, tuintafels, tuinsets en tuinbanken. In onze showroom kunt u alles rustig bekijken en natuurlijk uitproberen. Wij verkopen tuinmeubelen van diverse bekende merken, zoals Hartman, Royal Garden, Garden Impressions. Wij verkopen naast meubelen ook trendy comfortabele tuinkussens. U kunt alle modellen meubelen en kussens bekijken en uitproberen in onze winkel.

tuinmeubelen bestellen

Bloemen en boeketten Bestellen