0594 612476 | info@drint.nl
Openingstijden:

Dagelijks
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

 

 

 

09:00 - 18:00

09:00 - 21:00
08:30 - 17:30

gesloten

 

 

 

 

 

Tuinmeubelen Grootegast

Bent u op zoek naar een specialist in tuinmeubelen in Grootegast? Kom eens langs bij Tuincentrum Drint. Wij bieden een breed assortiment aan tuinmeubelen, zorgvuldig uitgezocht op kwaliteit en prijs. U kunt bij Tuincentrum Drint rustig winkelen terwijl uw kinderen zich vermaken in de speelhoek. U bent vrij om onze producten te testen en onze medewerkers aan te halen als u vragen heeft. Als u even wilt pauzeren kunt u plaats nemen in onze koffiehoek.

Laat u informeren bij Drint Tuinmeubelen Grootegast

Tuincentrum Drint in Grootegast dé tuinmeubelenspecialist van het Noorden met 80 jaar ervaring in het tuinvak. Onze medewerkers adviseren u dan ook graag!

Tuincentrum Drint biedt tuinmeubelen in allerlei modellen, materialen, stijlen en kleuren. Bij ons vindt u geheid wat u zoekt. Twijfelt u nog over de kleur en het materiaal? Onze medewerkers denken graag met u mee. Zij zijn op de hoogte van de huidige trends en kenmerken van de tuinmeubelen die u op het oog heeft. Zo kunnen zij u bijvoorbeeld informeren over het onderhoud van de tuinmeubelen. Het ene materiaal heeft meer onderhoud nodig dan het andere, en u kunt niet alle tuinmeubelen buiten laten staan in de winter. Dit is belangrijk om te weten.

Ruime keuze aan tuinmeubelen in Grootegast

De collectie van Tuincentrum Drint in Grootegast bestaat uit loungesets, tuinstoelen, tuintafels, tuinsets en tuinbanken. U kunt ons assortiment rustig bekijken en natuurlijk uitproberen. Wij verkopen naast meubelen ook trendy en comfortabele tuinkussens. Alle tuinmeubelen en kussen zijn van topkwaliteit. Wij verkopen dan ook echte topmerken, zoals Hartman, Royal Garden, Garden Impressions.

tuinmeubelen bestellen

Bloemen en boeketten Bestellen