0594 612476 | info@drint.nl
Openingstijden:

Dagelijks
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

 

 

 

09:00 - 18:00

09:00 - 21:00
08:30 - 17:30

gesloten

 

 

 

 

 

Tuinmeubelen Groningen

Bent u op zoek naar een specialist in tuinmeubelen in Groningen? Kom eens langs bij Tuincentrum Drint. Wij hebben een breed assortiment van tuinmeubelen, zorgvuldig uitgezocht op kwaliteit en prijs. In ons tuincentrum in Groningen kunt u ontspannen winkelen en de producten testen, terwijl uw kinderen zich vermaken in de speelhoek. Wilt u even pauzeren? Dan kunt u terecht in onze koffiehoek.

Laat u adviseren bij Drint Tuinmeubelen Groningen

Tuinmeubelen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei modellen, materialen, stijlen en kleuren. Alles om van uw tuin een tweede woon- of eetkamer te maken. Want in de zomer is uw tuin natuurlijk ook een soort van tweede woning, een plek waar u ontspant met een boek of waar u lekker eet met uw gezin.

Uw keuze is afhankelijk van uw smaak en de sfeer van uw tuin. Misschien spreekt een aluminium of juist een houten tuinset u aan. Maar past het materiaal ook bij u? Houten tuinmeubelen zijn mooi, maar hebben veel onderhoud nodig. Kunststof heeft nauwelijks onderhoud nodig, maar dit materiaal vindt niet iedereen even mooi. Ieder tuinmeubel heeft specifieke kenmerken, waar onze medewerkers in Groningen u graag over informeren. Zij kunnen u helpen bij het maken van uw keuze en adviseren u over het onderhoud van de tuinmeubelen.

Het grootse assortiment van tuinmeubelen in Groningen

Tuincentrum Drint in Groningen verkoopt loungesets, tuinstoelen, tuintafels, tuinsets en tuinbanken. Onze medewerkers nemen de tijd om u de opties in de winkel te laten zien. U kunt de meubelen direct uitproberen om te bepalen of ze goed zitten en de juiste hoeveelheid comfort geven.
Tuincentrum Drint biedt een assortiment aan tuinmeubelen van diverse bekende merken, zoals Hartman, Royal Garden, Garden Impressions.
 

tuinmeubelen bestellen

Bloemen en boeketten Bestellen