0594 612476 | info@drint.nl
Openingstijden:

Dagelijks
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

 

 

 

09:00 - 18:00

09:00 - 21:00
08:30 - 17:30

gesloten

 

 

 

 

 

Tuinmeubelen Grijpskerk

Voor moderne en sfeervolle tuinmeubelen in Grijpskerk bent u bij Tuincentrum Drint aan het juiste adres. Met 80 jaar ervaren is Tuincentrum Drint dé tuinmeubelenspecialist in het Noorden! Binnen ons assortiment kunt u rekenen op kwaliteit voor een mooie prijs. U kunt rustig winkelen in ons tuincentrum in Grijpskerk en u bent natuurlijk vrij om onze producten te testen. Bent u met kinderen? Zij vermaken zich prima in onze speelhoek. Tevens beschikken wij over een koffiehoek waar even kunt zitten met een kopje koffie of thee.

Laat u inspireren bij Drint Tuinmeubelen Grijpskerk

Op de eerste warme dag van het jaar gaat heel Nederland buiten zitten. De tuin is dan ook voor vele mensen in de zomer een tweede woonkamer. De uitstraling van uw tuin draagt bij aan een prettige sfeer. Deze sfeer creëert u niet alleen met planten of bloemen, ook tuinmeubelen spelen hierin en grote rol.

Tuincentrum Drint in Grijpskerk verkoopt tuinmeubelen in verschillende modellen, materialen, stijlen en kleuren. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste tuinmeubelen. Zij kunnen u niet alleen informeren over de huidige trends, maar ook over de verschillende materialen en hoe deze moeten worden onderhouden.  

Het grootse assortiment aan tuinmeubelen in Grijpskerk

Binnen het assortiment van Tuincentrum Drint in Grijpskerk vindt u loungesets, tuinstoelen, tuintafels, tuinsets en tuinbanken. Onze tuinmeubelen zijn van de beste kwaliteit. Zo verkopen we topmerken als Hartman, Royal Garden, Garden Impressions. Ook als het om tuinkussens gaat bieden we de beste kwaliteit. Kussens zijn tenslotte bepalend voor het comfort. U kunt zowel van onze tuinmeubelen als kussens lang genieten, want deze gaan jaren mee!

tuinmeubelen bestellen

Bloemen en boeketten Bestellen