0594 612476 | info@drint.nl
Openingstijden:

Dagelijks
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

 

 

 

09:00 - 18:00

09:00 - 21:00
08:30 - 17:30

gesloten

 

 

 

 

 

Tuinmeubelen Friesland

Voor een uitgebreide collectie aan tuinmeubelen in Friesland gaat u naar Tuincentrum Drint. Met 80 jaar ervaren is Drint dé tuinmeubelenspecialist in het Noorden! Ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en prijs. U kunt bij ons rustig winkelen en producten testen, terwijl uw kinderen zich vermaken in de speelhoek. Wilt u even pauzeren? Dan kunt u terecht in onze koffiehoek.

Laat u informeren bij Drint Tuinmeubelen Friesland

Een tuin dient in de zomer als een soort van tweede kamer en deze moet dan ook een prettige sfeer en uitstraling hebben. Dit creëert u niet alleen met bloemen en planten, maar ook met tuinmeubelen.  Tuincentrum Drint in Friesland verkoopt tuinmeubelen in allerlei modellen, materialen, stijlen en kleuren.

Met een dusdanig breed assortiment is het fijn dat u goed geadviseerd kunt worden. Want de juiste keuze is niet alleen afhankelijk van uw smaak, maar ook van het materiaal van de tuinmeubelen. Ieder materiaal heeft zijn specifieke kenmerken en behoefte aan onderhoud. Onze medewerkers in Friesland kunnen u hierover informeren.

De grootste collectie tuinmeubelen in Friesland

Het grote aanbod van Tuincentrum Drint in Friesland bestaat uit loungesets, tuinstoelen, tuintafels, tuinsets en tuinbanken. Als u onze winkel bezoekt kunt u alle meubelen bekijken en testen om tot een juiste keuze te komen. Welk product u ook aanspreekt, u kunt altijd rekenen op kwaliteit. Wij verkopen topmerken als Hartman, Royal Garden, Garden Impressions. Naast tuinmeubelen verkopen we ook kwaliteitskussens voor die zorgen voor het nodige comfort. Tuinmeubelen en kussens van Tuincentrum Drint gaan jaren mee!

tuinmeubelen bestellen

Bloemen en boeketten Bestellen