0594 612476 | info@drint.nl
Openingstijden:

Dagelijks
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

 

 

 

09:00 - 18:00

09:00 - 21:00
08:30 - 17:30

gesloten

 

 

 

 

 

Tuinmeubelen Drenthe

Voor de beste tuinmeubelen in Drenthe gaat u naar Tuincentrum Drint. Tuincentrum Drint heeft 80 jaar ervaring in de branche en kan u adviseren over alle typen tuinmeubelen. U kunt onze medewerkers zonder probleem aanhalen, maar u kunt ook rustig blijven kijken en uitproberen. Wilt u even een winkelpauze inlassen? In onze koffiehoek kunt u rustig een kopje koffie of thee drinken, terwijl uw kinderen zich vermaken in onze speelhoek.

Het grootse assortiment aan tuinmeubelen in Drenthe

Bij Tuincentrum Drint in Drenthe vindt u tuinmeubelen in allerlei modellen, materialen, stijlen en kleuren.  Alles om van uw tuin een tweede woon- of eetkamer te maken. Een plek waar u heerlijk kunt relaxen of gezellig eten met vrienden en familie.

Er zit altijd een tuinmeubel of set tussen dat past bij u smaak en de sfeer van uw tuin. Of u nu houdt van aluminium of liever gaat voor hout. Het materiaal zorgt voor een bepaalde uitstraling, maar heeft ook een eigen manier van onderhoud. Het is belangrijk om hier over na te denken. Als u de tuinmeubelen buiten wilt laten staan in de winter, maar niet veel onderhoud wil uitvoeren, is een houten tuinset bijvoorbeeld niet aan te raden. Onze medewerkers in Drenthe kunnen u hierover adviseren, zodat u precies weet wat u in huis, of beter gezegd wat u in de tuin haalt!

Kom rustig winkelen bij Drint Tuinmeubelen Drenthe

Tuincentrum Drint in Drenthe biedt een brede collectie van loungesets, tuinstoelen, tuintafels, tuinsets en tuinbanken. Onze medewerkers lopen graag met u de winkel door om te laten zien wat we u kunnen bieden. U kunt de tuinmeubelen rustig uitproberen, evenals verschillende tuinkussens. Alleen als u de producten uitprobeert weet u zeker dat ze het comfort geven waar u naar op zoek bent.

tuinmeubelen bestellen

Bloemen en boeketten Bestellen