0594 612476 | info@drint.nl
Openingstijden:

Dagelijks
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

 

 

 

09:00 - 18:00

09:00 - 21:00
08:30 - 17:30

gesloten

 

 

 

 

 

Tuinmeubelen

Haal het optimale uit uw tuin met de tuinmeubelen van Tuincentrum Drint. Mooie en fijn zittende meubelen dragen bij aan een tuin waar u heerlijk van kunt genieten. Tuincentrum Drint heeft een assortiment aan tuinmeubelen van diverse bekende merken, zoals Hartman, Garden Impressions, S & S. Zo heeft u een ruime keuze in diverse stijlen en materialen. Wat u ook zoekt, u bent bij Tuincentrum Drint op de juiste plek.

De keuze van de kussens is even belangrijk als de keuze van de tuinmeubelen. Want samen zijn ze bepalend voor comfot, sfeer en gebruikgemak. U vind bij ons een ruim assortiment, waaronder  het bekend merk Summerset.

 

De perfecte tuinmeubelen voor uw tuin vindt u bij Tuincentrum Drint

U vindt de mooiste tuinmeubelen bij de collectie van Tuincentrum Drint. Zo bieden wij loungesets, tuinstoelen, tuintafels, tuinsets en tuinbanken. Tuinmeubelen dragen bij aan de perfecte zitplek van uw tuin. Onze medewerkers kunnen u hierbij het juiste advies geven. Zij kunnen u bijvoorbeeld informatie verschaffen over de materialen en onderhoud. Zo kunt u als klant rekenen op perfecte service. Kom snel een kijkje nemen bij Tuincentrum Drint voor het grote assortiment tuinmeubelen en andere artikelen voor uw tuin of huis.

tuinmeubelen bestellen

Bloemen en boeketten Bestellen