0594 612476 | info@drint.nl
Openingstijden:

Dagelijks
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

 

 

 

09:00 - 18:00

09:00 - 21:00
08:30 - 17:30

gesloten

 

 

 

 

 

Tuincentrum Drint nabij Zuidhorn van alles op het gebied van tuinen en wonen

Wilt u uw woning of tuin eens grondig aanpakken en bent u op zoek naar een tuincentrum in de regio Zuidhorn? Kom dan eens langs bij Tuincentrum Drint in Grootegast. Tuincentrum Drint is al 75 jaar een begrip in Groningen en biedt alles op het gebied van wonen en tuinieren. In onze winkel vindt u onder andere binnenplanten, buitenplanten, vazen en potten, woonaccessoires, gereedschappen, vijverartikelen en nog veel meer. Tuincentrum Drint in Grootegast ligt nog geen 20 minuten rijden vanaf Zuidhorn en biedt u alles op het gebied van woon- en tuinplezier.

Het tuincentrum vlakbij Zuidhorn voor inspiratie en advies

Ons tuincentrum vlakbij Zuidhorn biedt volop inspiratie. Weet u nog niet goed hoe u die vensterbank wilt opleuken? Of welke potten precies passen in uw huidige interieur? Of welke waterplanten uw vijver eigenlijk nodig heeft? Laat u inspireren en adviseren in ons tuincentrum. Onze medewerkers vertellen u graag over de mogelijkheden. Zo bieden we bijvoorbeeld een scala aan mogelijkheden op het gebied van vijvers. Een vijver is een sieraad in uw tuin. Daarom hebben we voorgevormde vijvers van kunststof in de collectie, maar ook vijvers die u bekleedt met vijverfolie. Wij informeren u graag over het aanleggen en inrichten van uw vijver. Komt u eens langs in ons tuincentrum nabij Zuidhorn?

U bent van harte welkom in ons tuincentrum in de regio Zuidhorn

Wij verwelkomen u graag in ons tuincentrum in Grootegast nabij Zuidhorn. We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en helpen u graag aan de mooiste producten voor uw huis of tuin. Meer weten? Bekijk onze website, bel voor meer informatie of kom langs in hét tuincentrum in de regio Zuidhorn.

tuinmeubelen bestellen

Bloemen en boeketten Bestellen