0594 612476 | info@drint.nl
Openingstijden:

Dagelijks
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

 

 

 

09:00 - 18:00

09:00 - 21:00
08:30 - 17:30

gesloten

 

 

 

 

 

Tuincentrum Drint: het tuincentrum vlakbij Tolbert

Een tuincentrum vlakbij Tolbert dat werkelijk alles heeft voor uw woning of tuin. Tegen scherpe prijzen en van topkwaliteit. Tuincentrum Drint in Grootegast is zo’n tuincentrum. In onze winkel vindt u alles wat u nodig heeft voor uw tuin, vijver of woning. Ons assortiment bestaat onder andere uit:

  • binnen- en buitenplanten/bloemen
  • gereedschappen
  • vijverartikelen
  • woonaccessoires
  • barbecues
  • grond- en meststoffen


Om onze volledige collectie te bekijken nodigen we u graag uit in ons tuincentrum. Laat u inspireren door de mooie producten van Tuincentrum Drint. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste bloemen, planten, woonaccessoires of gereedschappen voor in en rondom uw woning. Komt u snel langs in Tuincentrum Drint nabij Tolbert?

Elke dag verse bloemen bij Tuincentrum Drint nabij Tolbert

De bloemen en planten van ons tuincentrum vlakbij Tolbert halen we elke dag vers van de veiling. Of u nu op zoek bent naar gerbera’s, rozen, violen, hortensia’s en hyacinten of verschillende kamerplanten. In ons tuincentrum vindt u ongetwijfeld de planten en bloemen die u zoekt. En houdt u van tuinieren? Met de gereedschappen van Tuincentrum Drint is tuinieren leuk en veilig. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk de website of kom langs in ons tuincentrum vlakbij Tolbert.

Tuincentrum Drint: makkelijk te bereiken vanaf Tolbert

Wilt u ons tuincentrum bezoeken en woont u in Tolbert? Dan bent u er zo. Ons tuincentrum is namelijk gevestigd in Grootegast en dus makkelijk te bereiken vanaf Tolbert. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en verwelkomen u graag. Meer weten? Bekijk onze website of neem contact op met ons tuincentrum vlakbij Tolbert.

tuinmeubelen bestellen

Bloemen en boeketten Bestellen