0594 612476 | info@drint.nl
Openingstijden:

Dagelijks
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

 

 

 

09:00 - 18:00

09:00 - 21:00
08:30 - 17:30

gesloten

 

 

 

 

 

Tuincentrum Drint: het tuincentrum nabij Marum

Al 75 jaar is Tuincentrum Drint in de regio Marum een begrip op het gebied van tuinieren én wonen. Bij ons vindt u alles voor uw tuin of woning. In ons tuincentrum vindt u een grote collectie bestaande uit onder andere kamerplanten, snijbloemen, tuinmeubelen, potterie en complete vijvers. Een groot scala aan producten die u nodig heeft of gewoon mooi vindt voor in uw huis of tuin. Kom eens langs in ons tuincentrum nabij Marum en laat u inspireren door ons aanbod.

Uiteenlopende planten- en bloemsoorten bij het tuincentrum nabij Marum

Bij Tuincentrum Drint bij Marum vindt u alle soorten planten en bloemen. Denk aan klimplanten, heesters, vaste planten, struiken, waterplanten, binnenplanten, buitenplanten en nog veel meer. En in onze collectie potten voor binnen en buiten vindt u ongetwijfeld een passende pot voor uw planten. Onze potten en vazen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en prijsklassen. Omdat wij onze planten en bloemen dagelijks vers bij de veiling weghalen zijn ze altijd van topkwaliteit en uiteraard scherp geprijsd. Daarnaast hebben we een groot assortiment potplantcombinaties en plantenarrangementen. De medewerkers van Tuincentrum Drint nabij Marum adviseren u graag over de juiste planten en hoe u ze het beste kunt verzorgen.

Tuincentrum Drint (nabij Marum) verwelkomt u graag

Bent u benieuwd naar wat we te bieden hebben in ons tuincentrum in Grootegast, vlakbij Marum? Wij verwelkomen u graag in ons tuincentrum. Laat u inspireren en adviseren. En het mooie is: terwijl u winkelt, spelen de kinderen in de speelhoek! Tot zien in Tuincentrum Drint nabij Marum.

tuinmeubelen bestellen

Bloemen en boeketten Bestellen