0594 612476 | info@drint.nl
Openingstijden:

Dagelijks
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

 

 

 

09:00 - 18:00

09:00 - 21:00
08:30 - 17:30

gesloten

 

 

 

 

 

Tuincentrum nabij Leek voor het grootste aanbod woon- en tuinartikelen

Voor het grootste aanbod woon- en tuinartikelen bezoekt u Tuincentrum Drint nabij Leek. Onze winkel heeft een grote collectie bloemen, planten, vijverartikelen, gereedschappen, woonaccessoires en kerstartikelen voor uw tuin of woning. Eigenlijk alles wat u maar nodig heeft om uw tuin of woning volledig in te richten naar uw wensen. En de bijbehorende benodigdheden, zoals gereedschappen, bezems en trappen vindt u uiteraard ook in ons tuincentrum. Voor een compleet aanbod op het gebied van tuinen en wonen biedt Tuincentrum Drint in Grootegast nabij Leek de oplossing!

Laat u inspireren in Tuincentrum Drint (Leek)

We verwelkomen u graag in ons Tuincentrum bij Leek. Laat u inspireren door de prachtige bloemen, planten en andere artikelen die uw tuin of woning net dat beetje extra geven. En het mooiste is: onze planten en bloemen halen we dagelijks vers op bij de veiling. Bloemen van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Dat kenmerkt de planten en bloemen van Tuincentrum Drint. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van het juiste product en adviseren u waar nodig. Neemt u de kinderen mee? Speciaal voor hen hebben we een leuke speelhoek waar ze heerlijk kunnen spelen. Kom langs in ons tuincentrum in de buurt van Leek en laat u inspireren en adviseren.

Bezoek Tuincentrum Drint in Grootegast nabij Leek

U bereikt Tuincentrum Drint in Grootegast binnen 20 minuten rijden vanuit Leek. Wij nodigen u graag uit in ons tuincentrum van maandag tot en met zaterdag. Op onze website vindt u meer over ons uitgebreide aanbod en voor vragen kunt u altijd terecht in ons tuincentrum zelf. Graag tot ziens bij Tuincentrum Drint in de buurt van Leek.

tuinmeubelen bestellen

Bloemen en boeketten Bestellen