0594 612476 | info@drint.nl
Openingstijden:

Dagelijks
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

 

 

09:00 - 18:00
09:00 - 21:00
08:30 - 17:30
gesloten

 

 

 

 

Tuincentrum Drint: het tuincentrum van Groningen

Tuincentrum Drint is hét tuincentrum van Groningen. Wij beschikken over een groot assortiment met alles voor in en om het huis. Van kamerplanten, buitenplanten en grond- en meststoffen tot woonaccessoires, verlichting en potterie. Daarnaast bieden we ook alles op het gebied van tuingereedschappen en vijverartikelen. In ons tuincentrum vindt u volop inspiratie en producten voor uw tuin of woning. Producten voor binnen en voor buiten. Kortom: Tuincentrum Drint in Groningen is het tuincentrum voor een uitgebreid aanbod tuin- en woonartikelen.

Tuincentrum Drint uit Groningen voor topkwaliteit en scherpe prijzen

Tuincentrum Drint is al 75 jaar een begrip in de regio Groningen. In onze winkel kunt u heerlijk winkelen en u laten inspireren. En het mooie is: speciaal voor de kinderen hebben we een mooie speelhoek. Zo kunt u rustig shoppen en advies vragen. Uitgewinkeld? Drink gezellig een kop koffie in onze koffiehoek. De producten in ons centrum zoeken we zorgvuldig uit op zowel prijs als kwaliteit. En omdat we dagelijks de veiling bezoeken voor verse planten en bloemen bieden we topkwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Wilt u uw tuin opfleuren? Een vijver aanleggen? Of zoekt u mooie planten en potten voor in de vensterbank? U vindt het ongetwijfeld bij Tuincentrum Drint in de regio Groningen.

Kom langs in ons tuincentrum in de regio Groningen

Bent u benieuwd naar wat ons tuincentrum in Groningen u te bieden heeft? Bekijk onze website of kom langs in onze winkel aan de Langeweg 70 in Grootegast. Voor verse planten, vijverartikelen, woonaccessoires en meer verwelkomen we u graag in ons Tuincentrum in de provincie Groningen.

tuinmeubelen bestellen

Bloemen en boeketten Bestellen