0594 612476 | info@drint.nl
Openingstijden:

Dagelijks
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

 

 

 

09:00 - 18:00

09:00 - 21:00
08:30 - 17:30

gesloten

 

 

 

 

 

Tuincentrum Drint nabij Grijpskerk voor een overcompleet aanbod

Een tuincentrum in de buurt van Grijpskerk dat alles op het gebied van wonen en tuinen heeft. Scherp geprijsd en van topkwaliteit. Zoekt u zo’n tuincentrum? Kom dan eens kijken bij Tuincentrum Drint. Al zeker 75 jaar zijn wij het vertrouwde tuincentrum in Grootegast. Bij ons vindt u alles voor uw tuin en voor uw woning. Denk aan:

  • binnen- en buitenplanten
  • potterie
  • vijverartikelen
  • gereedschappen
  • accessoires en verlichting
  • kerstartikelen

En zo kunnen we de rij nog heel erg lang maken. Onze planten en bloemen kopen we elke ochtend vers op de veiling en komen dus rechtstreeks van de kwekers. Topkwaliteit en een scherpe prijs zijn daarom gegarandeerd bij ons tuincentrum nabij Grijpskerk.

Tuincentrum Drint nabij Grijpskerk voor al uw woon- en tuinplezier

Uiteraard hebben we in ons tuincentrum vlakbij Grijpskerk ook met regelmaat leuke acties. Bloembollen die in de aanbieding zijn, scherp afgeprijsde potten voor in de vensterbank of korting op kerstartikelen. Kom eens langs in de winkel en laat u inspireren. Bij Tuincentrum Drint kunt u heerlijk winkelen en ondertussen een kop koffie drinken in onze koffiehoek. En ook aan de kinderen is gedacht. Terwijl u rustig winkelt, kunnen zij heerlijk spelen in de speelhoek. Wilt u uw woonkamer opvrolijken met mooie planten en potten? Of heeft u nieuw gereedschap nodig? Kom langs en bekijk het aanbod. Tuincentrum Drint nabij Grijpskerk voor al uw woon- en tuinplezier!

Wees welkom in ons tuincentrum nabij Grijpskerk

Tuincentrum Drint in Grootegast ligt op ongeveer een kwartier rijden vanaf Grijpskerk. Benieuwd naar ons tuincentrum? Wij zijn van tot en met zaterdag geopend en helpen u graag aan de gewenste artikelen in vanuit Tuincentrum Drint nabij Grijpskerk.

tuinmeubelen bestellen

Bloemen en boeketten Bestellen