0594 612476 | info@drint.nl
Openingstijden:

Dagelijks
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

 

 

 

09:00 - 18:00

09:00 - 21:00
08:30 - 17:30

gesloten

 

 

 

 

 

Tuincentrum Drint (omgeving Friesland): scherp geprijsd en topkwaliteit

Bent u op zoek naar een tuincentrum in de omgeving van Friesland? Bezoek dan eens Tuincentrum Drint in Grootegast. Wij bieden alles op het gebied van wonen en tuinieren. Scherp geprijsd en altijd van topkwaliteit. Onze bloemen en planten halen we bijvoorbeeld dagelijks rechtstreeks van de veiling. Op die manier garanderen we verse bloemen tegen een scherpe prijs. Bent u meer een klusser of houdt u van artikelen voor in huis? Tuincentrum Drint heeft een groot aanbod woonartikelen gereedschappen. Van heggenscharen en potterie tot bladblazers en binnenplanten. Kortom: Tuincentrum Drint in de regio van Friesland is het bezoeken waard.

Het tuincentrum voor woon- en tuinartikelen nabij Friesland

Tuincentrum Drint (Friesland) biedt allerlei producten voor zowel binnen als buiten. Voor binnen hebben we prachtige kussens, kaarsen, potten, vazen, verlichting, planten en zijdebloemen. Artikelen die uw interieur aanvullen en de juiste sfeer geven. Voor buiten bieden we alles op het gebied van tuinmeubelen, tuinonderhoud, tuinverlichting en complete vijvers. Laat u inspireren en ontdek het aanbod bij Tuincentrum Drint. Wilt u uw kroost meenemen, maar wel op uw gemak door de winkel struinen? Geen probleem. Ze kunnen zich helemaal uitleven in de mooie speelhoek. Sluit de shopmiddag- of ochtend af met een heerlijk kopje koffie in onze koffiehoek. Zien we u snel in Tuincentrum Drint vlakbij Friesland?

Ervaar de kwaliteit van Tuincentrum Drint  nabij Friesland

De medewerkers van Tuincentrum Drint nabij Friesland adviseren u graag over uw wensen. Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over Tuincentrum Drint? Bekijk onze website of bel voor meer informatie. Wij verwelkomen u graag bij Tuincentrum Drint in Grootegast nabij de provincie Friesland.

tuinmeubelen bestellen

Bloemen en boeketten Bestellen