Potterie

Capi
slider potten buiten 005
previous arrow
next arrow

Potterie

Potten en plantenbakken zorgen voor de juiste decoratie van uw tuin. Tuincentrum Drint heeft een groot assortiment aan potterie voor buiten. Zo bieden wij een ruime keuze in diverse soorten en maten potten, waar u als huis- en tuinliefhebber uw hart aan op kunt halen. Onze potterie is beschikbaar in zink, riet, kunststof, glas, gietijzer en terracotta, maar natuurlijk ook in keramiek. Zo vindt u bij Tuincentrum Drint altijd de juiste pot voor de juiste plant.

De nieuwste trends in potterie

Het assortiment aan buitenpotterie wordt regelmatig vernieuwd om de nieuwste trends voor buitenshuis potterie te volgen. Op deze manier bieden wij potten passend voor iedere plek en ieder seizoen. Heeft u advies nodig bij de aanschaf van potterie? Onze medewerkers helpen u graag bij al uw vragen.

Groot assortiment aan binnen- en buitenartikelen

In Tuincentrum Drint kunt u ontspannen op zoek gaan naar de juiste pot van uw wensen. Naast de grote collectie van buitenpotterie vindt u bij ons ook binnenpotterie en allerlei andere producten voor in en om uw huis, zoals bijpassende buiten- of binnenplanten, verlichting, tuinmeubelen, gereedschap of grond- en meststoffen.