slider kamerplanten 013
slider tuinplanten 013
slider tuinplanten 019
slider kamerplanten 002
slider kamerplanten 016
previous arrow
next arrow

Planten

Bij Tuincentrum Drint kunt u terecht voor een groot assortiment van zowel kamer– als buitenplanten.

Rechtstreeks van de kweker

Dagelijks schaffen we nieuwe kamerplanten en buitenplanten aan via de veiling en rechtstreeks van kwekers. Hierdoor zijn onze planten van uitstekende kwaliteit en zijn ze zeer scherp geprijsd

Kamerplanten

Voor ieder soort interieur zijn er bijpassende kamerplanten te vinden. In ons assortiment vindt u een veelzijdigheid in planten. Van vetplanten tot cactussen, van palmen tot orchideeën. Voor de juiste keuze van uw kamerplant is een goede afweging van belang, ieder soort plant heeft namelijk de juiste verzorging nodig. Voor het juiste advies over de keuze en verzorging kunt terecht bij onze huis- en tuinadviseurs. Ook voor zijdeplanten kunt u terecht bij Tuincentrum Drint. Met zijdeplanten creëert u dezelfde sfeer in huis als met echte planten, maar deze zijdeplanten hebben als groot voordeel geen verzorging nodig.

Buitenplanten

Wij bieden een ruim assortiment van perkplanten, kuipplanten, haagplanten en vaste planten maar ook klimplanten, coniferen en rozen. Of u nu een grote tuin, stadstuin of balkon heeft, de juiste buitenplanten vindt u bij Tuincentrum Drint.

Ieder seizoen kent mooie buitenplanten voor een prachtige tuin. Ons assortiment aan buitenplanten wordt regelmatig vernieuwd met nieuwe planten zodat u voor iedere tijd van het jaar bij ons terecht kunt voor de mooiste buitenplanten van topkwaliteit. Bovendien kunnen de medewerkers van Tuincentrum Drint u uitstekend helpen bij de aanschaf van de planten die u zoekt en u de juiste tips geven over de verzorging.