Kerst

previous arrow
next arrow
Slider

 

Kerst

De aankleding van het huis tijdens de feestdagen is alleen maar belangrijker geworden. Bij Tuincentrum Drint kunt u terecht voor een groot aanbod van kerstdecoratie, waar u uw huis geheel mee in de kerststemming kunt brengen. In het tuincentrum worden de kerstartikelen op een prachtige en sfeervolle wijze gepresenteerd en waant u zich meteen in een kerstwereld. Alleen de inrichting van ons tuincentrum is al een bezoek waard en op deze manier kunt u tijdens het winkelen goede inspiratie opdoen voor hoe u thuis de kerstartikelen kunt gaan gebruiken.

Tuincentrum Drint heeft wat u zoekt op het gebied van kerstartikelen. Denk hierbij aan kerstbomen, kerstboomdecoratie, binnen- en buitenlampjes, maar ook aan andere kerstdecoratie voor zowel binnens- als buitenshuis. Misschien wilt u zelf wel aan de slag met een eigen kerststuk of wilt u een eigen winterarrangement maken van tuinplanten en decoratie.

Kerstbomen

Kerstbomen, echt of kunst, bij ons bent u op het juiste adres. De mooiste bomen, de keuze in soort, vorm en grootte is groot.
Wij verkopen ook kerstbomen uit eigen kwekerij. Nadat u één heeft uitgezocht voorzien wij uw boom van een net, zodat de kerstboom eenvoudig te vervoeren is in uw auto. Uiteraard kunt u de kerstboom ook thuis laten bezorgen.