Buitenplanten

img_1568015306851
img_1568015342869
slider tuinplanten 019
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
slider tuinplanten 013
slider tuinplanten 001
Hydrangea
vp op stam
previous arrow
next arrow

Buitenplanten

Tuincentrum Drint beschikt over allerlei soorten buitenplanten. Zo hebben wij een ruim assortiment aan perkplanten, kuipplanten, haagplanten, vaste planten, klimplanten, coniferen, rozen etc. Als tuinliefhebber kunt u bij ons terecht, ongeacht of u nu buitenplanten zoekt voor een grote tuin, kleine stadstuin of balkon.

Tuincentrum Drint heeft buitenplanten voor ieder seizoen

Voor iedere plaats in uw tuin hebben wij de geschikte buitenplanten. Ieder seizoen kent passende buitenplanten welke bijdragen aan een prachtige tuin.

De medewerkers van Tuincentrum Drint kunnen u uitstekend helpen bij de aanschaf van de planten die u zoekt en kunnen u de juiste tips geven over de verzorging. Om wat voor soort buitenplant het ook gaat, u vindt het bij Tuincentrum Drint.

Buitenplanten van topkwaliteit bij Tuincentrum Drint

Dagelijks schaffen we nieuwe planten aan via de veiling en rechtstreeks van de kwekers. Hierdoor zijn onze buitenplanten van uitstekende kwaliteit en zijn ze zeer scherp geprijsd. Zo kunt u bij Tuincentrum Drent naar hartenlust winkelen voor de buitenplanten die u zoekt.

Naast de buitenplanten beschikt Tuincentrum Drint over ruim aanbod van andere artikelen, onder andere potterie, vijverartikelen, tuinmeubelen, barbecues maar ook wat dacht u van sfeer- en kadoartikelen, snijbloemen of verlichting? Bij Tuincentrum Drint vindt u alles voor binnen en om uw huis.