Buiten01
buiten-tuinmeubelenslider2
slider sfeer buiten 001
slider sfeer buiten 006
slider verlichting 003
previous arrow
next arrow

Buitenassortiment Tuincentrum Drint

Voor een ruim assortiment aan buitenproducten bent u bij Tuincentrum Drint op de juiste plek. Bij ons vindt u alle benodigdheden voor een mooie plek buitenshuis. Ieder seizoen bieden wij weer verschillende buitenartikelen aan bijpassend voor de tijd van het jaar. Het wisselende assortiment aan buitenproducten is een regelmatig bezoek aan Tuincentrum Drint waard.

Grote diversiteit aan buitenproducten

Bollen, buitenplanten en potterie

Maak uw tuin compleet met de juiste bollen, buitenplanten en bijpassende potterie. Wij verkopen gezonde en goed verzorgde buitenplanten, welke dagelijks worden ingekocht op de veiling en rechtstreeks van kwekers.

Gazon, Tuin of terras

U vindt bij Tuincentrum Drint ook andere producten voor uw gazon, tuin of terras. Zo zijn er voor het gezond houden van uw gazon en tuin de juiste grondstoffen, bestrijdingsmiddelen of meststoffen en voor aanleg van uw terras kunt u een kijkje nemen bij het grote assortiment van tegels en natuursteen. Ook vindt u bij ons alles op het gebied van tuinmeubelen, barbecues, buitenbranders en vijverartikelen.

FB162_01

Onderhoud uw tuin met onze tuingereedschappen

Gereedschap

Voor de aanleg en onderhoud van uw prachtige buitenplek bieden wij diverse soorten gereedschap. Of u nu op zoek bent naar gereedschap voor een grote tuin of naar handgereedschap voor onderhoud van uw stadsbalkon, u vindt het bij Tuincentrum Drint.