Bollen / zaden

bolle-banner
Tuinzaden
previous arrow
next arrow

Bollen / zaden

Bij Tuincentrum Drint vindt u een groot assortiment aan bollen en zaden welke u kunt gaan inplanten in uw tuin of op balkon. Bloembollen kunnen worden geplant in bloembakken, borders of bloembedden. Onze tuinadviseurs kunnen u helpen bij de aanschaf van de juiste bollen en zaden en u tips geven over het planten en verzorgen ervan.

Bollen en zaden planten op het juiste moment

Bij de aanschaf van bollen en zaden is het van groot belang dat u weet wanneer u ze moet planten. Van half september tot november/december kunt u bloembollen planten welke in het voorjaar zullen groeien. Hierbij kunt u denken aan hyacinten, tulpen, narcissen en krokussen. In het voorjaar dient u juist de bollen te planten welke in de zomer en najaar zullen bloeien, zoals dahlia’s, canna’s en lelies.

Maak uw tuin of balkon compleet met de juiste keuze in bollen en zaden

Of u nu een grote tuin heeft of klein balkon, met bollen en zaden kunt u uw eigen buitensfeer creëren. Zodra de winter over zijn hoogtepunt is, komt uw tuin of balkon weer tot leven met de voorjaarsbollen. Zodra de zomer afloopt, sluit u de warme dagen af met mooie herfstbloeiers. Geniet daarom het hele jaar door van uw tuin met de mooiste bloemen en planten. We helpen u graag verder bij Tuincentrum Drint voor de juiste bollen en zaden!