Bloemen

Meerdere keren per week worden er verse bloemen ingekocht op de veilingen van Eelde en Aalsmeer. Zo kunt u voor een grote diversiteit van snijbloemen terecht in onze afdeling van bloemen. Wij verkopen prachtige boeketten maar ook losse snijbloemen waar de professionele bloembinder een boeket naar uw smaak kan samenstellen. Ook verzorgt Tuincentrum Drint bruidsbloemwerk, rouwbloemwerk en bloemabonnementen.

Verschillende soorten bloemwerk

Bruidsbloemwerk

Voor mooi bruidsbloemwerk kunt u terecht bij onze professionele bloembinders. Zo kunnen we u helpen bij de realisatie van het mooiste bruidsboeket, maar ook voor corsages en ander bloemwerk voor de mooiste dag van uw leven! Om het bruidsbloemwerk volledig naar uw wens te maken, raden we u aan om vrijblijvend een afspraak te maken om uw wensen te bespreken.

Rouwbloemwerk

Mooie bloemen kunnen bijdragen aan een passend afscheid van uw dierbare. Rouwbloemwerk wordt bij ons met de grootste zorg en kundigheid gemaakt. Er zijn verscheidene rouwboeketten en rouwarrangementen waar we u kunnen bij helpen. Wij houden hiermee volledig rekening met uw wensen.

Bloemenabonnement voor thuis of kantoor

Om thuis of op kantoor altijd te kunnen genieten van verse bloemen, kunt u bij Tuincentrum Drint terecht voor een bloemenabonnement. Zo bezorgen wij u iedere gewenste periode verse bloemen, bijpassend aan uw wensen en interieur. Zo heeft u met een bloemenabonnement er zelf geen zorg meer aan maar worden verse bloemen zorgeloos bij u bezorgd.